REDUCERE ! Kit conversie GPL-BENZINA pentru generator 2kw 3kw (5HP 6.5HP 7HP) Mareste imaginea

Kit conversie GPL-BENZINA pentru generator 2kw 3kw (5HP 6.5HP 7HP)

GF-1018

Nou

in stoc

- 50,00 lei

149,00 lei( Pret inclusiv TVA)

199,00 lei

Cost livrare: 18,60 lei
Durata livrare: maximum 3 zile lucratoare

Pretul afisat in momentul comenzii este pretul total pe care il vei achita la primirea coletului - nu se mai platesc alte taxe sau km exteriori.

Kit conversie GPL-BENZINA pentru generator 2kw-3kw (5HP-6,5HP-HP)

 
Kitul contine carburator dual pentru generatoare electrice care ofera posibilitatea alimentarii cu benzina sau alternativ cu GPL sau Gaz Natural.
Se monteaza in locul celui vechi in 2 minute.
Racordul se face de la instalatia de GN prin reductor de presiune sau de la butelie tip aragaz prevazuta cu reductor tip ceas butelie.
Compatibil atat cu motoare chinezesti tip F cat si cu cele Honda de tip GX.
 

Avantajele kit-ului de conversie:


1. Instalarea kitului dureaza doar 5 minute, consta in demontarea celor 2 piulite ale filtrului de aer, decuplarea carburatorului original de la furtunul de benzina, extragerea acestuia si repetarea operatiei invers cu carburatorul dual nou.

2. Economie: GPL/GN au o ardere completa, au eficienta termica la ardere mai mare fata de benzina. Costul operational este mai mic per kW. generat, necesarul de GN este 1/5 din necesarul de benzina, GPL 1/2 din necesarul de benzina (din punct de vedere al costurilor de exploatare).

3. Mediul inconjurator: Emisiile de CO motorului alimentat cu GPL/GN sunt cu 90% mai reduse decat emisiile benzinei. Alimentarea pe GPL/GN face ca motorul sa fie mai silentios in functionare.

4. Durabilitate: Amestecul de GPL/GN nu este sub forma lichida (pulverizata) ca la benzina astfel ca nu exista amestec de benzina in baia de ulei, uleiul putand fi schimbat la o perioada dubla de timp. In cazul nefolosiri pe o perioada undelungata nu vor aparea depuneri in carburator.

Caracteristicile functionarii de GPL/GN:

Parametrii pentru toate modelele Caracteristica
Presiune GPL 2.8kp---3.8kp
Presiune GN 2.0kp---2.6kp
Presiune deschidere supapa gaz 0.03-1.56MPA
Presiune inchidere supapa gaz 3.50KPA

Scrieţi o recenzie

Kit conversie GPL-BENZINA pentru generator 2kw 3kw (5HP 6.5HP 7HP)

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: