Motoare benzina - Diesel 64 produse in aceasta categorie

Subcategorii

Motoare benzina

Motoare pe benzina

Recomandarile specialistilor

Motoarele pe benzina in 4 timpi OHV sunt utilizate in special pentru echiparea utilajelor pentru casa, gradina si agricole cum ar fi motosape, motocultoare, motopompe , avricuri, tocatoare furaje si mori de cereale etc.

Este important sa cititi toate instructiunile motoarelor pe benzina.

Motoarele in 4 timpi au nevoie de ulei separat, iar unele sunt livrate fara ulei (a nu se porni fara ulei).

Pornirea unui motor pe benzină in 4 timpi fără ulei va duce la blocarea acestuia, lucru care nu este acoperit de garanție.

Motorul in 2 timpi va avea un mix din benzina normala si ulei, deobicei 1 parte ulei la 50 părți benzină, dar nu întotdeauna. Din nou vă rugăm să citiți cu atentie instrucțiunile furnizate împreună cu aparatul. Motoarele pe benzină au nevoie de mai multa de intretinere ca motoarele electrice, dar dacă intretinerea se face regulat va veti bucura de mulți ani de utilizare in conditii optime.

La piesesiunelte.ro veti gasi o gama variata de motoare pe benzina universale de calitate superioara, atent selectionate, potrivite pentru orice sarcina.

Descopera mai jos selecția noastră de motoare pe benzina in 4 timpi la pret de producator.

Spor la treaba !

Motoare Diesel

Motoarele diesel termice cu un piston / cilindru

Motorul diesel sunt motoare cu ardere interna în care combustibilul se aprinde datorită temperaturii ridicate create de comprimarea aerului necesar arderii, și nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, așa cum ar fi bujia în cazul motorului cu aprindere prin scanteie.

Motoarele diesel termice cu un piston / cilindru sunt ideale in orice gospodarie, folosit la usurarea activitatilor din ferma, camp sau gradina.

Motoarele diesel sunt puternice au cuplu mare si consum redus si asigura o utilizare eficienta si indelungata. Greutatea mica si dimensiunile motorului il recomanda pentru orice utilaj din gospodarie. 

Motoarele diesel cu un cilindru / piston sunt folosite cu succes foarte multe tipuri de motounelte agricole cum ar fi : motopompe, motocoase, motosape, motocultoare, abricuri, mori de cereale, generatoare curent electric etc.

La Piesesiunelte.ro gasiti o gama variata de motoare termice diesel cu un piston / cilindru atent selectrionate pentru fiabilitatea lor. Toate motoarele comercializate de magazinul nostrum beneficiaza de garantie.

Descopera mai jos selecția noastră de motoare diesel universale la pret de producator.

Spor la treaba !

Showing 1 - 64 of 64 items