Mori cereale , Tocatoare Furaje, Fructe si Granulatoare 234 produse in aceasta categorie

Mori cereale , Tocatoare Furaje, Fructe si Granulatoare

O gospodărie mare necesita o mare varietate de scule, unelte si echipamente pentru a duce la bun sfarsit numeroasele activitati de zi cu zi. Am adunat in aceasta categorie toate acele masini si utilaje necesare prelucrarii produselor agricole precum cereale, fructe, legume. Transformarea ac...

Mori cereale , Tocatoare Furaje, Fructe si Granulatoare

O gospodărie mare necesita o mare varietate de scule, unelte si echipamente pentru a duce la bun sfarsit numeroasele activitati de zi cu zi. Am adunat in aceasta categorie toate acele masini si utilaje necesare prelucrarii produselor agricole precum cereale, fructe, legume. Transformarea acestora in nutret pentru animale sau in produse secundare este mult usurata prin utilizarea unor echipamente moderne, economice si ecologice, care sa limiteze atat efortul depus de oameni cat si timpul necesar procesarii.

Va oferim o paleta foarte larga de masini si echipamente, cu un raport calitate pret excelent si cu livrare in toata tara.

Aceasta categorie cuprinde:

-        Batoze de curatat porumb – masini ce curata boabele de porumb de pe stiuleti. Aceste masini sunt ideale pentru utilizarea atat acasa, cat si in cadrul unor ferme agricole, unde porumbul trebuie apoi fie macinat, fie inclus ca atare in hrana animalelor.

-        Granulatoare si masini peleti. Granulatoarele transforma cerealele si furajele in granule concentrate ce sunt apoi utilizate in hrana animalelor. Masina de facut peleti sau masina de peletat transforma biomasa sau rumegujul in granule ce vor fi apoi folositi drept combustibil in centralele speciale pentru incalzit

-        Mori cereale electrice – utilaje de macinat cereale, ce transforma boabele in faina, malai si derivate

-        Tocatoare furaje si resturi vegetale – categorie destinata masinilor ce prelucreaza diverse resturi vegetale – coceni, fan, iarba uscata, etc. – pentru a le transforma fin in nutret, fie in ingrasamant natural. Tot aici sunt disponibile si tocatoare pentru crengi, ce maruntesc lemnul pentru a-l transforma apoi in biomasa

-        Tocatoare fructe si legume – secțiune dedicata tuturor echipamentelor ce permit o procesare a fructelor si legumelor proaspete. Astfel aceste tocatoare pot fi utilizate atat pentru a crea conserve alimentare pentru iarna, cat si pentru producerea de nutret umed pentru vite sau alte animale.

-        Zdrobitori struguri – o subcategorie unde puteti gasi atat zdrobitori manuale pentru struguri, cat si zrobitori automate, cu motor electric. Nu lipsesc nici pompe pentru vin sau utilaje mai mari precum sdrobitori – desciorchinatori de struguri.

Pe langa acestea puteti gasi si accesorii pentru diversele echipamente prezentate, dar si piese de schimb pentru acestea.

La piesesiunelte.ro gasiti o gama variata demori cereale, tocatoare furaje si granulatoare, potrivite pentru toate sarcinile din curte, ferma sau livada.

Descoperă mai jos selecţia noastră de echipamente si accesorii pentru prelucrarea produselor agricole.

Spor la treaba !

Vezi descrierea completa

Subcategorii

Batoze de curatat porumb

Batoze de curatat porumb

Știuleții de porumb, asa cum sunt recoltați de pe câmp, ocupa mai mult spatiu pentru depozitare atunci cand sunt pastrati ca atare si, in plus, nu pot fi folositi drept hrana pentru animale decat in cazul cabalinelor si vitelor, desi nu este mereu recomandat.

O masina de curatat boabe sau batoza de porumb, cum este aceasta denumita popular, este un echipament de un real folos atat in gospodariile individuale, cat si in fermele de creștere a pasarilor sau a altor animale.

In aceasta categorie veti gasi mai multe tipuri de astfel de batoze de știuleți, ele fiind grupate in doua mari secțiuni: batoze electrice de porumb si batoze manuale.

O batoza electrica este o masina de dimensiuni ceva mai mari, careia i se ataseaza un motor electric pentru a pune in miscare mecanismul de curatare a boabelor de porumb de pe fiecare stiulete in parte. Acestea au o putere mai mare si o eficienta sporita, ajungand si chiar depasind, in anumite conditii, o producție de 3-500 kg de boabe pe ora. Anumite modele de batoze de porumb profesionale vin echipate cu motorul electric, astfel ca sunt gata de folosinta.

O masina de curatat porumb profesionala poate ajunge la o capacitate de 3000 de kg de boabe pe ora, fiind asadar ideala pentru ferme, silozuri, mori sau alte spatii ce presupun o prelucrare rapida si eficienta a stiuletilor de porumb, fara pierderi.

Incarcarea cu stiuleti a acestor masini este manuala, astfel ca aveti un control permanent asupra calitatii si cantitatii de porumb ce este prelucrat.

Va oferim si modele de batoze manuale de porumb, de dimensiuni mai mici si cu o productie mai mica, insa cu alte avantaje, precum posibilitatea de utilizare in orice spatiu, chiar si afara sau in hale fara alimentare cu energie electrică.

Pe piesesiunelte.ro puteti gasi si masini de batut porumbul si despanusat stiuletii. Aceste masini sunt 2 in 1, avand asadar doua functii: aceea de a curata stiulete de frunze (invelisul vegetal - panusi) – despanusator – si apoi de a curata si boabele de porumb de pe cotorul lemnos. Aceste utilaje pentru ferme preia asadar o alta munca ce se face de regula manual sau care necesita alte masini specializate.

Aceste echipamente pentru prelucrat porumbul sunt concepute astfel incat sa ofere rezultate optime, fara pierderi (stiuletii sunt curatati in intregime si fara ca boabele sa fie sparte), cu un consum minim de energie electrica si cu un necesar mic de spatiu.

Moara cereale electrica

Moara macinat cereale electrica

Aceasta categorie cuprinde o paleta foarte larga de echipamentele ( mori si tocatoare, zdrobitori ) de macinat cereale si de prelucrat produse agricole diverse, de la cereale la fan, legume si fructe.

Intr-o gospodarie, dar si intr-o mica ferma, asigurarea nutretului de calitate pentru hrana animalelor este o sarcina foarte importanta, caci sanatatea, vitalitatea animalelor, precum si calitatea carnii acestora depinde aproape in exclusivitate de ceea ce contine alimentația lor. De aceea fermierii si gospodarii aleg sa isi pregătească propria combinatie de furaje pe care sa o introduca apoi in alimentația pasărilor, porcinelor, ovinelor, vitelor sau cabalinelor.

Iata de ce aici veti gasi toate echipamentele de care aveti nevoie pentru a prelucra cereale alaturi de fructele si legumele destinate animalelor.

Moara electrica de cereale poate fi simpla, indeplinind aceasta singura sarcina, de a macina cereale pentru a le transforma in malai, uruiala sau faina, dar o moara electrica poate sa aiba si funcții suplimentare. Va oferim mori electrice pentru cereale, mori electrice pentru boabe si stiuleti, mori pentru cereale si legume, mori electrice cu razatoare de fructe si legume, etc.

O moara uruiala poate macina toate tipurile de cereale: grau, orz, ovăz, secara, soia, etc., dar si stiuleti de porumb intregi. Se poate obtine faina, fulgi de cereale, tarate, etc.

Pentru o economie de timp si spatiu puteți opta pentru o moara 3 in 1: moara electrica de cereale,  moara macinat stiuleti intregi si batoza de porumb. In acest fel eliminați munca manuala pentru a curata boabele de pe stiulete, dar veti putea si utiliza acesti stiuleti in componenta furajelor.

Un echipament agricol complex este si moara electrica cu razatoare fructe. Aceasta este echipata cu doua tipuri de sisteme de prelucrare: fie un butuc cu ciocanele pentru macinat boabe si cereale, fiu un butuc cu disc razatoare pentru fructe si legume: cartofi, sfecla, dovleac, mere, etc.

 Pentru a combina mai multe tipuri de cereale si vegetale pentru a crea un nutret complex va punem la depoziție mori electrice de cereale cu tocator de resturi vegetale. Acestea permit uruirea in același timp a mai multor tipuri de furaje, obtinandu-se la final un nutret ce contine atat malai sau tarate, cat si tocatura fina de trifoi, lucerna, fan sau radacinoase.

Categoria mori electrice cereale este asadar locul in care veți găsi echipamentul agricol care sa va serveasca pe deplin in munca din gospodarie sau din ferma, la un pret foarte bun si cu garantia calitatii produsului livrat. 

Tocatoare furaje si resturi vegetale

Tocatoare furaje si resturi vegetale  lucerna conceni , Tocatoare crengi

Tocatoarele pentru furaje si resturi vegetale isi gasesc locul in orice gospodarie si ferma, ele prelucrând toate acele materiale vegetale ce pana nu demult erau considerate gunoi si aruncate, fiind inutilizabile in forma in care se regaseau.

Producatori de top in domeniul utilajelor agricole au identificat numeroase modalitati de a utiliza aceste resturi vegetale si astfel au creat tocatoare de nutret uscat sau umed, tocatoare de furaje, tocatoare de crengi, tocatoare de frunze si alte astfel de masini de prelucrat masa vegetala variata, cu scopul de a da o intrebuintare practica acesteia.

Un tocator furaje universal pentru tocarea si maruntirea resturilor vegetale poate fi utilizat pentru lucerna, coceni de porumb, stiuleti de porumb, paie, ramuri, scoarta, lujere, etc. Aceste utilaje pot prelucra atat plante verzi sau umede cat si uscate. Produsul obtinut poate constitui parte a hranei animalelor din curte sau din ferma respectiva: porci, pasari, oi, iepuri, etc.

Tocatoarele de crengi transforma ramurile cu grosimi variate in bucati mici sau chiar rumegus sau talaj, produse ce pot fi apoi folosite pentru a fi transformate in peleti pentru incalzit, sau pot fi utilizate drept asternut pentru animale. Aceste masini de tocat crengi si frunze contribuie la realizarea de economii la incalzit prin crearea resursei materiale (combustibil), dar ajuta si la mentinerea curata a curtii si gradinii prin eliminarea simpla si fara efort a resturilor considerate gunoi. Aceste resturi pot fi utilizate pentru a incalzi serele de legume pe timpul iernii sau grajdurile ori adăposturile animalelor.

Resturile vegetale tocate au asadar numeroase intrebuintari: cele obtinute din lucerna, coceni, fan, iarba uscata, etc. pot constitui hrana pentru animale, cele din ramuri de copaci devin fie asternut, fie biomasa pentru combustibil, iar combinatii din acestea pot servi ca substrat pentru sol, spre exemplu.

In aceasta categorie puteti gasi si tocatoare profesionale 2 in 1 sau 3 in 1. Tocătoarele profesionale de resturi vegetale sunt masini de capacitate mai mare, cu motoare electrice puternice sau, dupa caz, cu un motor pe benzina ori motorina. Aceste versiuni sunt foarte practice pentru ca permit utilizarea lor in camp sau in gradina, acolo unde se afla materia prima. Pe lângă functia de tocare au integrate si alte functii atat de necesare intr-o microferma, spre exemplu: moara electrica de cereale, batoza electrica pentru porumb, moara universala uruiala boabe si lucerna, coceni si altele.

Piesesiunelte.ro va ofera o gama variata de tocatoare furaje si masini de tocat resturi vegetale, lucerna, coceni din curte si ferma, utilaje ale unor producători de top din domeniu: Micul fermier, Ruris, Euro Tehno, Tehno MS, EuroGran, Hecht etc.

Tocatoare fructe si legume

Tocatoare - Zdrobitori fructe si legume

In aceasta categorie puteti gasi o mare diversitate de masini pentru prelucrarea fructelor si legumelor, in stare proaspăta sau uscata, in scop alimentar sau pentru furaje. Gama de produse este foarte variata, noi adresându-ne atat micilor gospodari cat si fermelor mici si mijlocii.

Tocatoarele de fructe si legume sunt foarte variate ca forma si mod de utilizare, dar si ca destinatie. Astfel va oferim posibilitatea de a alege cea mai buna masina de tocat legume si fructe, mere pere, prune etc, adecvata nevoilor dvs.

Categoria cuprinde storcătoare manuale de rosii profesionale cu separatoare de seminte. Un astfel de storcator este un produs destinat utilizarii in gospodărie, pentru pregatirea conservelor pentru iarna, fiind de dimensiuni mici si cu o forma compacta, adecvata uzului casnic. Pentru uz gospodaresc sau pentru ferme mici puteti alege intre tocatoare manuale de legume sau tocatoare electrice pentru legume si fructe.

Tocatoarele manuale sunt masini de tocat mai simple, ce pot fi utilizate pentru a marunti diverse tipuri de legume umede sau fructe uscate sau zemoase. Anumite modele de tocatoare manuale permit atasarea unui motor electric, in scopul de a spori eficienta si pentru a micsora timpul necesar procesării materiei prime respective. Sistemul de funcționare este simplu, iar mecanismul este pe baza de role sau de discuri de taiere. La piesesiunelte.ro veti gasi tocatoare de fructe manuale bune pentru tuica. 

Tocatoarele electrice de legume sunt prevazute cu un mic motor electric  ce angrenează mecanismul si permite zdrobirea unei cantități mai mari de produse intr-un timp mai scurt, dar si a unor legume sau fructe cu o duritate mai mare. Acestea înlesnesc mărunțirea de legume si rădăcinoase precum sfecla, morcov, telina, sau fructe variate. La piesesiunelte.ro veti gasi tocatoare si zdrobitoare de fructe electrice bune pentru tuica. 

Modelele de tocator - razatoare fructe si legume electrica sunt ideale pentru tocarea rădăcinoaselor, legumelor si fructelor pentru a fi folosite drept furaje pentru animale. Fructele tocate sau rase pot fi utilizate si drept borhot sau puse la macerat pentru a se obtine ulterior tuica sau palinca. Produsul rezultat in acest caz este de dimensiuni mult mai mici, mai adecvate obținerii de substanța lichida.

Tot pentru prelucrarea produselor agricole umede sunt disponibile si o serie de zdrobitoare de fructe. Acestea toaca si zdrobesc fructele, storcand chiar sucul din materia solida. Aceste zdrobitoare pot fi utilizate atat pentru completarea nutretului, cat si pentru a pregati fructele pentru conservare. 

Taietoarele de fructe electrice sunt asadar masini specializate in prelucrarea diverselor sortimente de fructe, simple sau in combinatie cu legume, pentru a fi utilizate apoi in producerea de sucuri, cidru, dulceturi, etc.

Materia prima poate fi constituita din: mere, pere, gutui, struguri, citrice, fructe de padure, banane, dar si alte fructe al caror sambure a fost scos: prune, caise, piersici, nectarine, etc..

Zdrobitori Struguri

Zdrobitori struguri manuale si electrice

In aceasta categorie destinată produselor de prelucrare a strugurilor puteti gasi toate articolele si accesoriile necesare obtinerii vinului de calitate. Astfel, sectiunea cuprinde:

-        Zdrobitor struguri manual. Aceste zdrobitoare de struguri sunt modele clasice, simple, cu un principiu de funcționare pe cat de binecunoscut pe atat de eficient. Ciorchinii de struguri sunt asezati in cuva speciala aflată deasupra cilindrilor de zdrobire. Acestia preseaza strugurele pentru a sparge pielita boabelor si de a elibera astfel mustul ce este evacuat prin partea de jos in recipientul de sprijin. Cilindrii sunt actionati manual, cu ajutorul unei manivele.

-        Zdrobitor struguri electric. Acest model de zdrobitor cu tambur este actionat de un motor electric de putere mica. Forta acestuia este suficientă pentru a sparge boabele de struguri, avantajul major fiind reprezentat de cantitatea mai mare de struguri prelucrati in aceeasi perioada de timp. Pentru a se produse vin de calitate viteza de stoarcere a strugurilor dupa culegere este esentiala, de aceea pentru cei ce au o suprafata mai mare de vita de vie plantata un astfel de zdrobitor electric pentru struguri este esential.

-        Presa struguri - Teasc. Pentru cei ce doresc sa obtina vin intr-un mod cat mai tradițional si cu o implicare minima a tehnologiei, o astfel de presa este alegerea perfecta. Foarte eficienta, ea se bazeaza pe forta umana pentru a presa strugurii intr-un teasc din lemn.

-        Pompa vin. Pentru a muta cat mai repede si fara contact prelungit cu aerul a vinului o pompa pentru vin este echipamentul potrivit. Aceasta permite transvazarea lichidului intre doua recipiente intr-un timp scurt si foarte curat. Aceste pompe din inox pot fi folosite in gospodarie sau ferma si pentru mutarea altor tipuri de lichide, precum laptele.

-         Zdrobitor - desciochinator de strugurimasina de zdrobit si desciorchinat struguri electrica. Acest aparat zdrobește strugurii cu ajutorul tamburilor si apoi separa boabele sparte si mustul de ciochinele efectiv, a cărui prezenta in contact cu mustul in timpul fermentației influențează in mod negativ calitatea vinului. Aceste zdrobitoare – desciochinatoare sunt utilaje profesioniste pentru producerea vinului, fiind echipamente ce se regasesc atat in cadrul cramelor mari, cat si in dotarea producatorilor individuali de vin sau a asociatiilor de mici producatori.

-        Suport colector – masa de colectare a strugurilor este un accesoriu ce poate fi utilizat in completarea diferitelor tipuri de zdrobitoare de struguri, fie ele manuale sau electrice. 

Aceasta secțiune a site-ului nostru piesesiunelte.ro este așadar deschisa tuturor pasionaților de producerea de vin de calitate superioară, cu utilaje de calitate superioară. 

Granulatoare si Masini peleti

Granulator cereale – Masina de granulat furaje

Granulatorul este  poate fi pus în funcțiune de un motor electric sau benzina. Echipamentul de lucru este format din matrice și role. Odata puse in funcțiune rolele granulatorului vor presa materia prima pentru granulare în gaurile matricei, iar prin forta de frecare, în timpul procesului de granulare se va inregistra o temperatura între 60-70 grade Celsius. Astfel, cerealele și furajele sunt procesate si transformate în granule ce pot fi folosite la hranirea iepurilor, pasarilor, ovinelor, bovinelor, porcinelor, peștilor etc.

Cerealele macinate ( uruiala ) sunt transformate in granule la temeperaturi reduse in procesul de macinare, in acest fel se pastreaza calitatea nutritiva a cerealelor.

Masina de facut peleti rumegus ( biomasa )

Masina de facut peleti peletat rumegus transforma resturile din gradina, rumegusul sau paiele in pelleti ce vor fi apoi utilizati in centrale speciale pentru incalzire. Pelletii sunt asadar un combustibil solid utilizat deja la scara larga pentru a incalzi locuinte sau spatii comerciale sau industriale.

La Piesesiunelte.ro gasesti masini de granulat / granulatoare de furaje si cereale si masini de facut peleti din rumegus de calitate superioara, atent selectionate la pret de producator.

Multumim si spor la treaba !

per pagina
Showing 1 - 200 of 234 items