Produsele se livreaza in orice localitate din Romania prin curier rapid in maxim 3 zile lucratoare. 

IMPORTANT : 

Pretul afisat in momentul comenzii este pretul total pe care il vei achita la primirea coletului -  nu se mai platesc alte taxe sau km exteriori etc.

Comenzile facute pana in ora 12.30 vor fi trimise la curier in aceeasi zi in functie de numarul de comenzi si de stoc.

Produsele comandate de tine prin site-ul nostru sunt livrate de către:

 

 

Când ajunge?

Comanda ajunge la usa ta în maximum 3 zile lucratoare.

 

Cât mă costă?

Costul transportului este GRATUIT oriunde în România pentru comenzile ce depășesc suma de 1000 Lei.  
În caz contrar, costul transportului este situat intre 25-30 lei. ( pretul afisat este pretul total pe care dvs. il veti achita la primirea coletului -  nu se mai platesc alte taxe sau km exteriori )

Pretul transportului va fi afişat în comandă în momentul finalizării comenzii

Toate preturile afisate pe site sunt cu TVA inclus.

 

Cui și cum plătesc?

Produsele comandate se plătesc direct agentului de curierat, în momentul livrării lor la usa dumneavoastra.

Pentru orice alte nelămuriri privind întârzierea coletelor, ne poți suna la numărul de telefon 0374710810 sau ne poți trimite un email la comenzi@piesesiunelte.ro.

ITI MULTUMIM CA AI ALES MAGAZINUL NOSTRU ! CU RESPECT , ECHIPA PIESESIUNELTE.RO                                       

DREPTUL LA RETURNARE:

Dreptul la retragere Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Nu se pot returna produse cu motor termic care au fost folosite si alimentate cu benzina si ulei daca motivul retururului tine de alte aspecte decat functionarea incorecta, necorespunzatoare sau nerespectarea caracteristicilor tehnice prezentate in pagina de produs.

Reclamaţiile pentru produsele neconforme trebuie efectuate în maxim 48 ore de la receptionarea comenzii, orice altă reclamaţie ulterioară fiind considerată nulă. Reclamaţiile se vor efectua numai in scris completand formularul ce contact de pe site sau pe adresa de email comenzi@piesesiunelte.ro. Reclamatiile trebuie sa contina , numele si prenumele cumparatorului, numarul comenzii si / sau facturii de achizitie , tipul si data receprionarii produsului, defectuinea sau neconformitatea depistata.

Produsele neconforme sunt acele produse care pentru unul sau mai multe motive nu corespund scopului pentru care au fost destinate.

De exemplu:
-termenul de valabilitate expirat;
-produse care nu funcţionează la recepţionarea comenzii sau în timpul perioadei de garanţie;
-produse a căror descriere/poză nu corespund cu produsul efectiv recepţionat în comandă;
-produse primate deteriorate din timpul transportului etc.;

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 15 zile de la data informarii SC EURO UNELTE TRADING SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind un serviciu de transport curierat rapid cu livrare directa la sediul nostru. Nu acceptam coletele returnate prin posta romana decat daca acestea sunt livrare direct la sediul nostru.

Returul banilor se face numai in cont bancar. Sub nici o forma nu se va face retur in numerar.

Banii se vor returna numai dupa ce produsul a fost primit in locatiile piesesiunelte.ro si a fost verificat privind distrugeri, deteriorari mecanice cum ar fi indoiri, gauriri, zgarieturi, infundari, crapaturi ale materialelor care intra in componenta produselor. 

Daca produsul prezinta deteriorari si distrugeri mecanice piesesiunelte.ro isi rezerva dreptul sa nu despagubeasca clientul, produsul fiind returnat la client pe cheltuiala acestuia.

Exercitarea dreptului de returnare

Consumatorul informeaza SC EURO UNELTE TRADING SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin trimiterea unui mesaj la adresa de email: comenzi@piesesiunelte.ro sau completarea formularului de contact de la sectiunea Contact sau completarea formularului de retur produs.

 

PROCEDURA DE RETURNARE


In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:

  1. Este obligatoriu sa completati formularul returnare de pe site sau sa ne instiintati printr-un mail la comenzi@eurounelte.com ca doriti sa returnati un produs.
  2. Este obligatoriu sa trimiteti produsul nedeteriorat cu toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator pentru a nu fi deteriorate la transportul prin curieri. 
  3. Dupa ce ati efectuat acesti pasi te rugam sa expediezi produsul, printr-un curier rapid agreat la adresa str. Dragonul Rosu, nr. 1-10, loc. Fundeni, jud. Ilfov . Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
  4. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediezi coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali daca este cazul.

Descarca formular de retur produs